Officiële website van de Old English Sheepdog Club Nederland
Regiobanner

Regio Midden

Zeeuwse Strandwandeling 15 september

Op 15 september is er wederom een Zeeuwse strandwandeling.


De wandeling vindt plaats op het hondenstrand bij Oostkapelle met aansluitend een Amerikaans buffet. Gaan we dit jaar meer dan 70 honden zien ravotten op het strand?

Voor dit evenement dient u zich aan te melden via e-mail oescn@oldenglishsheepdog .nl
of via een PB of telefoontje (0114361553) naar de secretaris Rosita (namen deelnemers, namen honden en wat u denkt mee te brengen voor het buffet)Wat is de bedoeling:


We verzamelen op zondag morgen 15 september op de parkeerplaats aan de strandweg te Oostkapelle , postcode 4356 HD. Om 11 uur vertrekt heel de groep met de honden richting het strand. Daar mogen de honden los .Zodra de baasjes en honden vermoeidheidsverschijnselen krijgen keren we terug naar de parkeerplaats. Daar worden de zelf meegebrachte tafeltjes , stoeltjes uitgezet. Iedereen heeft iets eetbaars en/of drinkbaars meegebracht. Dat stallen we uit op de tafels en iedereen kan pakken wat hij/zij lekker vindt. Oude en jonge honden gaan eerder terug.

Om te voorkomen dat iedereen hetzelfde meebrengt gaarne opgeven wat je denkt mee te nemen. Er kan dan nog bijgestuurd worden indien nodig. In het verleden nooit nodig geweest maar vermeld het toch maar.

Bij dit evenement kan er levertaart t.b.v. het NKFD (Nederlands Kanker Fonds voor Dieren) gekocht worden . € 2,50 per stukje. Ook dit vooraf bestellen.

Er zijn verschillende personen die een huisje of een plaats op een camping hebben gehuurd.
Indien gewenst en kenbaar wordt gemaakt kan ik deze mensen met elkaar in contact brengen zodat er nog meer activiteiten in groepsverband kunnen plaats vinden.