Kampioensclubmatch en Jonge Honden Dag

De Kampioenschaps Club Match en Jonge Honden Dag worden één keer per jaar gehouden en dit keer op 6 mei a.s. in het vertrouwde adres, namelijk bij Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel).

KCM en JHD

Het is niet alleen een spannend, sportief evenement, maar ook leerzaam en plezierig om een keer mee te maken!! Meedoen laat u verbazen over de andere prachtige kant van uw OES!

Om in te schrijven kunt u het formulier downloaden en opsturen. Inschrijfformulier Jonge Honden Dag en Kampioenschaps Club Match klik op de onderstaande link: http://www.oldenglishsheepdog.nl/…/Inschrform_JHD_KCM_2018_…

 

Kampioensclubmatch (KCM)
Deze keuring is met name bedoeld voor OES met N.H.S.B. stamboom en wordt georganiseerd onder auspiciën en reglementen van de Raad van Beheer. Deelname is mogelijk voor het ras die de rasvereniging vertegenwoordigt. Op een kampioenschapsclubmatch kun je kampioenschapsprijzen (CAC’s) en de titel ‘Clubwinnaar’ winnen. Als er genoeg inschrijvingen zijn voor de kampioensclubmatch tellen de punten dubbel. Een kampioenschapsclubmatch trekt vaak veel deelnemers. Omdat het hier om één of enkele rassen gaat, vraagt de rasvereniging meestal rasspecialisten als keurmeester. Mede daarom is een kampioensclubmatch een populair evenement op de kalender.

 

De regelgeving voor kampioenschapsclubmatches vind je in het Kynologisch Reglement, zie: https://www.houdenvanhonden.nl/…/reg…/kynologisch-reglement/
Zie de routebeschrijving op:
http://dogcenter.nl/routebeschrijving/

 

Jonge Honden Dag (JHD)
Eén keer per jaar wordt er voor de leden van de OESCN een Jonge Honden Dag georganiseerd. Aangezien elk ras zijn specifieke eigenschappen en kenmerken heeft, worden op deze middagen de eigenaars van een jonge hond van ons prachtige ras, samen met eventuele familieleden, in de gelegenheid gesteld met elkaar kennis te maken en ervaringen te delen.

 

Voor meer uitleg over de kampioenschappen en titels, zie:
https://www.houdenvanhonden.nl/…/kampioenschappen-titels-e…/