Officiële website van de Old English Sheepdog Club Nederland

Keurmeester KCM: Helen Woods (GB)  Ringmeester: Cees Muilenburg Schrijver: Marianne Vissenberg

Dubbele CAC voor de Beste Reu en Beste Teef & De officiële titel 'Club Winner 2023' voor de Best In Show

OESCN KCM 2023 -Eindresulaten

Het inschrijfformulier voor de KCM 2023 werd op OnlineDogShows gepubliceerd - sluitingsdatum inschrijving was 6 mei 2023. Met medewerking van veel enthousiaste leden en vrijwilligers werd op 21 mei 2023 weer een KCM gehouden. 

PROGRAMMA
08:00 uur zaal open
09:50 uur opening
10:30 uur start keuringen gevolgd door Recreanten
12:00 uur pauze/lunch
13.00 uur vervolg keuringen KCM
16:00 uur Best In Show keuring

Sluitingsdatum inschrijving: 14 mei 2023

Inschrijven bij OnlineDogShows - Welkom

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat via: secretariaat@oldenenglishsheepdog.nl 

Locatie:
Dogcenter - Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel)

Let op: bij inschrijving of bezoek stemt u in met het feit dat uw gegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt verstrekt ten behoeve van de Dag zelf, alsmede dat het beeldmateriaal gebruikt mag worden t.b.v. het Clubblad 'Bobtales' en de website van de OESCN.

De coronaregels welke eventueel op 21 mei 2023 gelden zijn leidend voor dit evenement.


Zie hier de uitslagen van 2022:

KCM 2022 | Uitslagen KCM 2022 Old English Sheepdog Club Nederland

JHD 2022  | Uitslagen Jonge Honden Dag 2022 | Old English Sheepdog Club Nederland

Fotoimpressie Jonge Honden Dag en Kampioensclubmatch


Keurmeester JHD en KCM: Johan Wulteputte (B)  Showmanager: Miranda Hoksbergen

Dubbele CAC voor de Beste Reu en Beste Teef & De officiële titel 'Club Winner 2022' voor de Best In Show

Klik hier voor het inschrijfformulier voor de JHD - KCM 2022 - sluitingsdatum inschrijving is 22 oktober 2022. Met medewerking van veel enthousiaste leden gaan wij op 30 oktober 2022 een JHD én KCM te houden. 

PROGRAMMA
08:00 uur zaal open
09:50 uur opening
10:30 uur start keuringen JHD gevolgd
door Recreanten
12:00 uur pauze/lunch
13.00 uur start keuringen KCM
16:00 uur Best In Show keuring

Sluitingsdatum inschrijving: 22 oktober 2022 

Het inschrijfformulier kunt u per post of via mail versturen naar ons secretariaat Marianne Vissenberg, Lunet 6, 4214 GA Vuren. secretariaat@oldenglishsheepdog.nl 

Voor informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat via: secretariaat@oldenenglishsheepdog.nl 

Locatie:
Dogcenter - Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (gemeente Zaltbommel)

Let op: bij inschrijving of bezoek stemt u in met het feit dat uw gegevens in het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt verstrekt ten behoeve van de Dag zelf, alsmede dat het beeldmateriaal gebruikt mag worden t.b.v. het Clubblad 'Bobtales' en de website van de OESCN.

De coronaregels welke eventueel op 30 oktober 2022 gelden zijn leidend voor dit evenement.

OESCN wandkleed

 


KCM --- In het weekend van 7 en 8 augustus 2021 Eukanuba Breed Club Event 2021 - LET OP! KCM OESCN is AFGELAST

Zie de link voor meer informatie hierover, daar deze naar gelang de omstandigheden ge-update wordt: OnlineDogShows - 07/08/2021 - 08/08/2021 Eukanuba Breed Club Event waarbij OESCN KCM op 7 augustus 2021 -  FCI Group 1 -  Old English Sheepdog -  keurmeester = John Wauben 

14-07-21: ➡️ Laatste nieuws OESCN KCM EUKANUBA - AFGELAST ⬅️

Op 7 augustus 2021 stond een OESCN KCM gepland, welke door Eukanuba / Pinkstershow werd georganiseerd in de Evenementenhal Gorinchem. Helaas zijn de corona besmettings- cijfers in de laatste week ongekend gestegen en wij weten niet wat nog volgt….  

Eerder heeft de organisator Eukanuba al vanwege de onzekerheden en risico’s, besloten zich uit dit event terug te trekken en door de recente ontwikkelingen moeten besluiten om niet meer met naam verbonden te kunnen blijven aan deze shows. De gezondheidsrisico’s die daarbij horen worden te groot geacht om naamgever te blijven van het Clubevent.

Dit heeft tot gevolg dat ook wij, als bestuur, hebben besloten het Clubevent af te zeggen, daar wij het eveneens niet langer verantwoord achten om hieraan deel te nemen.

12-07-21: ➡️ LET OP! Zowel Eukanuba als de organisatie van de Pinkstershow zijn zich aan het beraden omtrent het doorgaan van de shows en eventueel de manier waarop.
Zij zijn op dit moment nog in overleg met de Veiligheidsregio en de evenementenhal om te kijken naar de mogelijkheden en hopen zo spoedig mogelijk iedereen hierover te kunnen informeren ⬅️

28 juni 2021: ➡️ De Pinkstershow en de rasverenigingen mogen bezoekers en bezoekende honden toelaten, mits aan de navolgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Vaccinatiebewijs: vanaf 24 juni 2021 volledige coronavaccinatie. met een vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd.
  • Herstelbewijs: vanaf 1 juli 2021. Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden bent hersteld van corona.
  • Testbewijs: sinds 5 juni 2021 een negatieve uitslag van minder dan 40 uur voor het evenement

De Pinkstershow heeft in overleg met Eukanuba besloten dat nu de tijd is gekomen om kiezen voor een nieuwe datum. Er was gehoopt dat alles haalbaar zou zijn om te kunnen vasthouden aan het Pinksterweekend, maar gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de Covid-pandemie is nu besloten om het hele gezamenlijke evenement te verplaatsen naar het weekend van 7 & 8 Augustus 2021. Dit besluit is genomen omdat er vanuit de overheid waarschijnlijk in mei nog geen events mogen worden georganiseerd en er alles aan gedaan wordt om ervoor te zorgen dat beide events kunnen worden gehouden in 2021. Er is hierbij gekeken naar de beschikbaarheid van de hal in Gorinchem en naar de internationale showkalender van de FCI en het weekend van 7 & 8 augustus was beschikbaar.

De organisator hoopt en gaat er nu van uit dat er in augustus al veel meer mogelijk zal zijn op gebied van het organiseren van evenementen in Nederland.

  • De nieuwe data voor de Pinkstershow zijn inmiddels goedgekeurd door de RvB,
  • De clubmatches zullen door de RvB ook voor de nieuwe data worden goedgekeurd  (clubs moeten dit wel zelf melden bij de RvB)
  • De Pinkstershow is ge-upgrade van CAC naar CACIB-show
  • I.p.v. zondag/maandag wordt het nu een gewoon weekend van zaterdag/zondag, de clubs die op zondag zaten gaan naar de zaterdag en van de maandag dus naar de zondag!!
  • De clubmatches blijven dus contra lopen t.o.v. de Pinkstershow zodat men voor beide shows kan inschrijven

Van de rassen die ook een clubmatch hebben zullen de exposanten die willen inschrijven voor de Pinkstershow, direct zien dat er dus ook een Clubmatch is voor deze rassen. De inschrijving kan nu gemakkelijk in één keer worden gedaan voor beide shows of men kan gewoon voor één van beide shows kiezen om in te schrijven.  Je kunt als exposant dus ook gewoon alleen voor de clubmatch inschrijven.


Helaas gaat ook op 1 november 2020 de KCM en JHD niet door i.v.m. de oplopende besmettingen van het COVID virus. Wij hopen dat u en uw dierbaren gespaard zijn gebleven en gespaard blijven van het virus.
Volgend jaar hopen wij een extra mooie KCM en JHD  te kunnen organiseren . 


Helaas heeft het bestuur weer een beslissing moeten nemen die ze liever niet had willen nemen. Door alle ontwikkelingen rond het Corona-virus vindt het bestuur het niet verantwoord om de KCM te laten doorgaan op 26 april 2020. Op 1 november is de JHD al gepland en de zaal gereserveerd. De KCM zal verplaatst worden naar 1 november 2020. Dit heeft dan wel als consequentie dat het dan weer een volle dag wordt vanwege de JHD samen met de KCM. Het bestuur rekent op uw begrip voor deze beslissing. 
Het ontvangen inschrijfgeld van exposanten die al ingeschreven hadden wordt teruggestort.


De KCM wordt dit jaar gehouden op zondag 26 april 2020 in het Dogcentre Zaltbommel. Als keurmeester is mevrouw Terri Simmonds uitgenodigd. Voor het inschrijfformulier in WORD klik hier.  Voor het inschrijfformulier in PDF klik hier

Contactgegevens

Body

Old English Sheepdog Club Nederland

  oescn@oldenglishsheepdog.nl

   +31 (0)628251266

Mellum 16, 1506 BM Zaandam